5.- Την ανάγκη ανάδειξης μελών για τη συγκρότηση επιτροπών του Δήμου Βέροιας,
Γνωστοποιούμε ότι την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, από τη Διεύθυνση Διοικητικού (Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου) του Δήμου Βέροιας θα διεξαχθεί δημόσια κλήρωση, μεταξύ των δημοτικών συμβούλων Βέροιας, για την ανάδειξη τακτικών και αναπληρωματικών μελών, που θα συγκροτήσουν τις παρακάτω επιτροπές του Δήμου:
1.- Επιτροπή προσωρινής παραλαβής του έργου «Σύνδεση Εξωτερικού Αγωγού αποχέτευσης Πανόραμα Γιοτζαλίκια Φλαμουριές με το Δίκτυο της ΔΕΥΑΒ».
2.- Επιτροπή οριστικής παραλαβής του έργου «Διάνοιξη οδών στην περιοχή Γιοτζαλίκια»
3.- Επιτροπή οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση νέου τμήματος νεκροταφείου Διαβατού».
4.- Επιτροπή οριστικής παραλαβής του έργου «Ολοκληρωμένο σχέδιο αναβάθμισης αστικού τοπίου στη Βέροια»

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΙΝΙΚΛΗΣ