5.- Την ανάγκη ανάδειξης μελών για τη συγκρότηση επιτροπών του Δήμου Βέροιας.

Γνωστοποιούμε ότι τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, από τη Διεύθυνση Διοικητικού (Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου) του Δήμου Βέροιας θα διεξαχθεί δημόσια κλήρωση, μεταξύ των δημοτικών συμβούλων Βέροιας, για την ανάδειξη τακτικών μελών, που θα συγκροτήσουν τις παρακάτω επιτροπές του Δήμου:
1. Επιτροπή προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Εργασίες επίχωσης και διαμόρφωσης κοινόχρηστου χώρου στην Τ.Κ. Πατρίδας».
2. Επιτροπή προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ασφαλτόστρωση οδών Δ.Ε. Βεργίνας (2015)»
3. Επιτροπή οριστικής παραλαβής του έργου «Ενδοδημοτική οδοποιία Δ.Ε. Βέροιας (2015)».

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΙΝΙΚΛΗΣ