ΑνακοινώσειςΣημαντικές ανακοινώσεις του Δήμου Βέροιας

 Ανακοινώσεις Δελτία τύπου Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί Διαβουλεύσεις Προσκλήσεις Δ.Σ.
Προσκλήσεις Οικ. Επιτρ. Αποφάσεις Δ.Σ. Αποφάσεις Οικ. Επιτρ. Αποφάσεις Ε.Π. Ζωής Αποφάσεις Δ. Κοιν. Βέροιας

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 83, 88 και 89 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) καθώς και του άρθρου 79 του ανωτέρω Νόμου, όπως αντικαταστάθηκαν και τροποποιήθηκαν οι παρ. 1 και 2  με την παρ. 16 άρθρου 6 του Ν.4071/2012, σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μητροπόλεως 46, 1ος όροφος, την 5-2-2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1    Διατύπωση γνώμης για την απευθείας εκμίσθωση του αριθ. 2 διαμερίσματος στον τρίτο όροφο της οικοδομής στην οδό Μ.Αλεξάνδρου 17 – Π. Τσαλδάρη στη Βέροια.

ΘΕΜΑ 2    Διατύπωση γνώμης για την δωρεάν παραχώρηση της χρήσης χώρωνστο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου Λαζοχωρίου, στο αθλητικό σωματείο «Αετός Λαζοχωρίου».

ΘΕΜΑ 3    Επί αιτήματος του Συλλόγου Ποντίων Μακροχωρίου και της Λέσχης Αερομοντελιστών Ν.Ημαθίας για παραχώρηση της χρήσης της πλατείας δημαρχείου Βέροιας για πραγματοποίηση εκδήλωσης.


Η Πρόεδρος της
Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας
  Ελένη Γκόγκα

 

Αναζήτηση