Δελτία ΤύπουΔήμου Βέροιας

Χριστούγεννα. Η πόλη μας γιορτάζει και μας προσκαλεί να ζήσουμε μαζί τις μέρες αυτές, με έναν διαφορετικό τρόπο. Να βρεθούμε και να χαρού- με παρέα την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου, να "σαλπάρουμε" συντα- ξιδιώτες σε έναν παραμυθένιο κόσμο. Ένα κάλεσμα, ανοικτό προς όλους όσους θέλουν να ταξιδέψουμε για το νέο κόσμο. Δικαιούμαστε όλοι μερί- διο σε αυτή τη χαρά, όμως το μεγαλύτερο μερίδιο ανήκει στα παιδιά μας. Είναι το αύριο, η ελπίδα μας και γι' αυτά αξίζει το κάθε τι. Ας αφήσουμε πίσω ότι μας βαραίνει και ας δουλέψουμε όλοι μαζί για ένα πιο φωτεινό και ελπιδοφόρο αύριο. Χρόνια Πολλά, με Υγεία!


Ο Δήμαρχος Βέροιας
Κωνσταντίνος Χ. Βοργιαζίδης

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων Έκδηλώσεων  

Χριστούγεννα στη Βέροια

 

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Μπίκας και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ημαθίας, ως συνδιοργανωτές του φετινού εορταστικού προγράμματος, σας προσκαλούν να επισκεφθείτε και να συμμετέχετε στις Χριστουγεν- νιάτικες εκδηλώσεις μας οι οποίες αποτελούν μία πραγματική ευκαιρία για την ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου της πόλης μας, ενισχύοντας την ταυτότητα και την εικόνα της στους αναμενόμενους επισκέπτες, ενώ παράλληλα προσδοκούν σε ένα κλίμα χαράς για μικρούς και μεγάλους, συνδυάζοντας τη διασκέδαση με την τόνωση των τοπικών επιχειρήσεων. Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα, υγεία και ευτυχία.


Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας
Γιώργος Μπίκας

Είναι η ομορφότερη εποχή του χρόνου!!! Στην ΚΕΠΑ διοργανώνουμε τις πιο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις με φόντο το πιο όμορφο σκηνικό, το χρι-
στουγεννιάτικο καράβι του Δήμου Βέροιας στην πλατεία της Ελιάς. Τα Χριστούγεννα είναι εδώ για να τα ζήσουμε και να τα χαρούμε παρέα. Απλά φορέστε την καλύτερη χριστουγεννιάτικη διάθεση και απολαύστε!


Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Π.Α.
Λεωνίδας Ακριβόπουλος

Kάπως έτσι ξεκινά το ταξίδι στη φαντασία. Με ένα καράβι που περιμένει να μας μεταφέρει μακριά, εκεί στη χώρα της χαράς. Ας μην περιμένουμε άλλο λοιπόν, ας επιβιβαστούμε με εφόδιο την αι- σιοδοξία και την πεποίθηση ότι κάπου εκεί υπάρχει ένας διαφορετικός όμορφος κόσμος, που περιμένει να τον ανακαλύψουμε. Και ίσως τελικά το ταξίδι μας να μην είναι και τόσο μακρινό, ίσως αυτός ο κόσμος να είναι απλά μέσα μας και να περιμένει να τον ανακαλύψουμε.

 

Ο Διευθυντής της Κ.Ε.Π.Α.
Γιάννης Καμπούρης

Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας
Πρόεδρος Λεωνίδας Ακριβόπουλος
Αντιπρόεδρος Χρήστος Κούτρας
Μέλη
Νένα Γεωργιάδου, Ευγενία Ιακωβίδου, Αντώνης Καγκελίδης,


Βασίλης Λυκοστράτης, Πετρούλα Παπαδίνα,
Μαρία Παπαδοπούλου, Δημήτρης Ταρατσίδης,
Μιχάλης Τρανίδης, Αθανάσιος Σιακαβάρας

 

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων Έκδηλώσεων  

Χριστούγεννα στη Βέροια

  

Αναζήτηση