ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ
ΓΙΑ ΜΙΑ(1) ΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΟΧ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. ΣΟΧ 1/2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Σήμερα, την 29η Ιουλίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ., στην έδρα του Δήμου Βέροιας, επί της οδού Μητροπόλεως 46, παρουσία των υπαλλήλων:

1. Κινικλή Αντωνίου κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικον/κού με βαθμό Α΄, Προϊστάμενο Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Βέροιας
2. Τσίλη Ελένης κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού με βαθμό Α΄ Προϊσταμένης του Τμήματος Διοικητικού της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Βέροιας και
3. Ρητά Αντωνίας, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού με βαθμό Α΄, Προϊσταμένης Τμήματος Παιδείας-Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας – Παιδείας -Πολιτισμού,καθορίστηκε με κλήρωση η τελική σειρά κατάταξης στον Πίνακα Κατάταξης και Βαθμολογίας μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων της ανωτέρω Ανακοίνωσης για τη μία (1) θέση κλάδου ΥΕ Εργατών/τριών Καθαριότητας λόγω απόλυτης ισοβαθμίας, όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Στους υποψήφιους επιδόθηκαν τα υπ’ αριθ. 18233/26-7-2019 και 18234/26-7-2019 έγγραφα, για τον τόπο και την ώρα της κλήρωσης, ώστε να παρευρίσκονται.

Οι ισοβαθμούντες υποψήφιοι, για τους οποίους συμπίπτουν οι μονάδες στα επιμέρους κριτήρια είναι ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Σοφοκλή και ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΛΙΑΣ του Παναγιώτη, με σύνολο μονάδων 1250.

Ενώπιον της Επιτροπής παρευρέθηκαν κατά τη διενέργεια της κλήρωσης οι:
1. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Σοφοκλή και
2. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΛΙΑΣ του Παναγιώτη

Ακολούθως η Επιτροπή προέβη στη διενέργεια της κλήρωσης με επιλογή συγκεκριμένου κλήρου (χαρτάκια με το ονοματεπώνυμο των ισοψηφούντων) και ο υποψήφιος που κληρώθηκε, για μία (1) θέση κλάδου ΥΕ Εργατών/τριών Καθαριότητας είναι ο κάτωθι:
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΛΙΑΣ του Παναγιώτη

Το παρόν πρακτικό θα αναρτηθεί, στον χώρο ανακοινώσεων καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Βέροιας.
Κατόπιν των ανωτέρω συντάχθηκε το παρόν πρακτικό το οποίο υπογράφηκε όπως παρακάτω:

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ


1 . ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΙΝΙΚΛΗΣ
2 . ΤΣΙΛΗ ΕΛΕΝΗ
3 . ΡΗΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑ