Πρόσκληση – Ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας / Αυτοτελές Τμήμα Συλλογικών Οργάνων / Περιφερειακό Συμβούλιο που αφορά γνωμοδότηση για το έργο : επέκταση της μονάδας παραγωγής βιοαερίου από αναερόβια επεξεργασία ζωικών και φυτικών υποπροϊόντων και ενσιρωμάτων (ετήσια παραγωγή αποβλήτων, προς επεξεργασία: 35.953 τόνοι, ετήσια παραγωγή ενσιρωμάτων 365 τόνοι) και παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από την καύση του παραγόμενου βιοαερίου (ισχύος έως 999 ΚWe)», της εταιρείας με την επωνυμία «ΒΙΟ.ΒΕΡ. Α.Ε.», στα υπό αριθμούς 792 και 793 αγροτεμάχια του αγροκτήματος Πατρίδας Δ. Βέροιας, Π.Ε. Ημαθίας, Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, [Περιβαλλοντική Ταυτότητα (ΠΕΤ) δραστηριότητας 1911211025].

Αρμόδια Υπηρεσία για παροχή των σχετικών περιβαλλοντικών στοιχείων είναι το Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας ΠΕ Ημαθίας (τηλ. 23313 53660) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Η συλλογή των γνωμοδοτήσεων από τους αρμόδιους δημόσιους φορείς, υπηρεσίες και οι απόψεις του κοινού, θα γίνει εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριάντα (30) ημερών από την 15/9/2020 έως και 15/10/2020.
Απόψεις πολιτών για το θέμα μπορούν να διαβιβάζονται στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να συγκεντρωθούν και να διαβιβαστούν, εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας.

Συνημμένα:

Ανακοίνωση περιφεριακού συμβουλίου Κ.Μ