Ενημερωτική Εκδήλωση με τίτλο : «Οι επιδημίες του χειμώνα – Οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν» θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00 – 19:30.

Η εκδήλωση υλοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Βέροιας, στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης του Ελληνικού  Διαδημοτικού  Δικτύου  Υγιών Πόλεων η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα , όπως ιώδεις , γρίπη καθώς και έναντι της πανδημίας covid – 19 που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά. Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις οι ειδικοί ιατροί καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν (4) ιατροί μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Ελένη Καμαρά, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς. Όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις σχετικές με το θέμα.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά στο facebook του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ κεντρική Δομή:

. https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μέσω zoom πατήστε :

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_mM39hH4jT2ywCchF-SUdTg 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν