ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

(υπ΄αριθ. ΣΟΧ 1/2023)

για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Βέροιας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων, για την κάλυψη εποχιακών αναγκών των Υπηρεσιών του, για τις εξής, κατά ειδικότητα και για την αντίστοιχη χρονική διάρκεια θέσεις: 

pinakas sox                                                                     

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό έβδομο (67ο) έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα. Επιπλέον, να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 169 του ν.3584/07.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα 1. Στην υπηρεσία μας, στην ανωτέρω διεύθυνση και στους διαδικτυακούς τόπους https://veriakapa.gr και www.veria.gr 2. Στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ www.asep.gr και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή : Πολίτες à Έντυπα -Διαδικασίες à Διαγωνισμών Φορέων à Ορ. Χρόνου (ΣΟΧ).

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας, στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Βέροιας» Θ. Ζωγιοπούλου 5, Βέροια Τ.Κ. 59132, εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της Υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Βέροιας, καθώς και στις ιστοσελίδες https://veriakapa.gr και www.veria.gr ,εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

H παραπάνω ανακοίνωση θα αναρτηθεί ολόκληρη στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Βέροιας και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δ/κού - Οικ/κού τμήματος του Νομικού Προσώπου – Θ. Ζωγιοπούλου 5 Βέροια, στις 10/10/2023, από όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλλουν. Συνημμένα

Πρόεδρος

Αθανάσιος Δέλλας

Δείτε παρακάτω τα συνημμένα: