Δελτία ΤύπουΔήμου Βέροιας

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 64450/11-10-2020 Απόφαση (ΦΕΚ 4325 Β) από 13.10.2020 έως 25.10.2020, στις Λαϊκές Αγορές του Δήμου Βεροίας (Κοινότητα Βέροιας-Μακροχωρίου –Αγίου Γεωργίου), επιτρέπεται η συμμετοχή των πωλητών (παραγωγοί και επαγγελματίες), που δραστηριοποιούνται σε αυτές σύμφωνα με την άδειας τους, σε ποσοστό 65% ανά κατηγορία πωλητών.

Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε τρία (3) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό – ελεύθερο από αντικείμενα.
Υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από το προσωπικό των πωλητών και τους καταναλωτές /κοινό.

Επιπλέον συνιστούμε στους καταναλωτές κατά την παρουσία τους στην Λαϊκή Αγορά και στα πλαίσια της ατομικής ευθύνης:

•Να τηρούν τις οδηγίες για τον περιορισμό της διασποράς του ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ covid 19

•Να φροντίζουν την αποφυγή του συνωστισμού στους πάγκους και στους διαδρόμους των λαϊκών αγορών. Απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων και διασφάλιση μη σχηματισμού ουράς άνω των πέντε (5) ατόμων

• Να αποφεύγουν την επαφή με τα χέρια, των προς πώληση προϊόντων (φρούτα και λαχανικά). Η δε τοποθέτηση αυτών σε σακούλες, για λόγους υγιεινής, να γίνεται από τους πωλητές.


Ο Αντιδήμαρχος

Στυλιανός Ασλάνογλου

 

Από σήμερα έως και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου επιτρέπεται η συμμετοχή  στην λαϊκή Αγορά της κοινότητας Μακροχωρίου του Δήμου Βεροίας, των πωλητών (παραγωγοί και επαγγελματίες), που δραστηριοποιούνται σε αυτήν σε ποσοστό 65% των θέσεών των πωλητών της αγοράς  με σκοπό την τήρηση των τριών (3)  μέτρων ως  ελάχιστη  απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών με τον ενδιάμεσο χώρο κενό – ελεύθερο από αντικείμενα,  ως κάτωθι:.

 Συνημμένο: Λαϊκή Μακροχώρι

 

Από σήμερα έως και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου επιτρέπεται η συμμετοχή  στην λαϊκή Αγορά της κοινότητας Αγίου Γεωργίου του Δήμου Βεροίας, των πωλητών (παραγωγοί και επαγγελματίες), που δραστηριοποιούνται σε αυτήν σε ποσοστό 65% των θέσεών των πωλητών της αγοράς  με σκοπό την τήρηση των τριών (3)  μέτρων ως  ελάχιστη  απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών με τον ενδιάμεσο χώρο κενό – ελεύθερο από αντικείμενα,  ως κάτωθι:.

 Συνημμένο: Λαϊκή Αγίου Γεωργίου

 

Από σήμερα έως και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου επιτρέπεται η συμμετοχή  στην Κυριακάτικη Αγορά της κοινότητας Ριζωμάτων του Δήμου Βεροίας, των πωλητών  (παραγωγοί και επαγγελματίες), που δραστηριοποιούνται σε αυτήν σε ποσοστό 50% των θέσεών της αγοράς  με σκοπό την τήρηση των πέντε  (5)  μέτρων ως ελάχιστη  απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών με τον ενδιάμεσο χώρο κενό – ελεύθερο από αντικείμενα,  ως κάτωθι:. 

Συνημμένο: Λαϊκή Ριζωμάτων

Αναζήτηση