Με στόχο τη συμμετοχή δημοτών της Βέροιας σε δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Εθελοντισμού του Δήμου μέσω του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Βέροιας διοργανώνουν διαδικτυακό μουσικό κάλεσμα με τίτλο: «Άκου το τραγούδι μας και κάνε κάτι… μαγικό».

Πενήντα (50) καλλιτέχνες της Βέροιας ενώνουν τις φωνές τους σε μία προσπάθεια να κινητοποιήσουν ακόμα περισσότερους πολίτες στο ζήτημα της ενίσχυσης των μειωμένων αποθεμάτων αίματος στα νοσοκομεία.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 από τις 9 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι στο χώρο του ΚΑΠΗ (Αριστοτέλους 3). Το μήνυμα της συνεισφοράς των εθελοντών αιμοδοτών θα προβάλλουν μέσα από μουσικές νότες καλλιτέχνες της πόλης μας που διοργανώνουν τρίωρη διαδικτυακή συναυλία στις 9 το βράδυ της Τρίτης 2 Μαρτίου 2021, η οποία θα μεταδοθεί στο Youtube και το Facebook στον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=JHdy7T-MpGo.

Τα «δέκα λεπτά που αρκούν για να σώσεις μια ζωή» αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία σε καιρό πανδημίας, περίοδο που η προσφορά αίματος έχει μειωθεί λόγω του περιορισμού των επαφών και των μετακινήσεων.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας – Υγείας – Εθελοντισμού και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Βέροιας ευχαριστεί τους καλλιτέχνες και το γεμάτο νόημα και μηνύματα βίντεο που ετοίμασαν υπέρ της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, καλώντας όλους τους δημότες να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία.

afisa aimodosia