Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας στο πλαίσιο της πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βέροιας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020»,  πραγματοποίησε δράσεις εν όψει του εορτασμού της Παγκόσμιας  Ημέρας Γυναίκας, με αποδέκτες ωφελούμενες γυναίκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Αναγνωρίζοντας ότι οι ανάγκες δεν βρίσκονται μόνο σε υλικά αγαθά αλλά και σε υπηρεσίες παροχής χαλάρωσης και ομορφιάς, που πολλές φορές παρακάμπτονται λόγω της οικονομικής δυσχέρειας, της έλλειψης χρόνου και της εφαρμογής άλλων προτεραιοτήτων, θέσαμε ως στόχο να χαρίσουμε χαμόγελο σε  γυναίκες που το χρειάζονται πραγματικά.

Ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Υγείας – Εθελοντισμού κ. Γεωργία Μπατσαρά και τα Στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Αθανασία Λαμπριανίδου και κ. Δήμητρα Καρατζά ευχαριστούν θερμά:

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΡΑΣΕΙΣ

            -Την πρόεδρο του Σωματείου Καταστηματαρχών Κουρέων και Κομμωτών Βέροιας-Αλεξάνδρειας κ. Εύχαρις Κιουλπεκίδου, η οποία ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά μας για δωρεάν κομμωτικές παροχές, προωθώντας και συντονίζοντας το σχέδιο δράσης στα μέλη του σωματείου.

            Ορισμένα κομμωτήρια της Βέροιας, προσέφεραν γενναιόδωρα 70 δωρεάν κουρέματα (τα 19 από αυτά περιλαμβάνουν και χτένισμα) και 4 βαφές με φορμάρισμα στο χώρο τους ( αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω).

            Οι ωφελούμενες έχουν παραλάβει τις ειδικά διαμορφωμένες κάρτες δώρου για τις παραπάνω υπηρεσίες.

-Τη Διευθύντρια του ΙΕΚ ΔΥΠΑ κ. Φλώρα Τσιγγογιάννη, η οποία αποδέχτηκε το αίτημά μας για συνεργασία που αφορά την περιποίηση ενυδάτωσης προσώπου-μακιγιάζ και χτένισμα σε 10 ωφελούμενες γυναίκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Την κ. Αικατερίνη Παπαδοπούλου – εκπαιδεύτρια αισθητικής η οποία συντόνισε τη δράση, την κ. Χρύσα Χουλιάρα – εκπαιδεύτρια αισθητικής, Χρύσα Τσολαρίδου – υπεύθυνη του Τμήματος             κομμωτικής και την κ. Μαρία Σφραγίδου – καθηγήτρια κομμωτικής και ιδιαίτερα όλους τους σπουδαστές του Τμήματος «Τεχνικός Αισθητικής και Τέχνης του Μακιγιάζ» του ΙΕΚ ΔΥΠΑ και του Τμήματος «Κομμωτικής Τέχνης» της ΕΠΑΣ μαθητείας ΔΥΠΑ που συμμετείχαν ενεργά στη δράση.

ΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

Γιαννοπούλου Ελένη – Β. Παύλου 3  Μακροχώρι

Ελευθεριάδου Ελπίδα – Εμμανουήλ Ζάχου 5

Καλογιαννίδου Αντιγόνη-Ρογιάννη Χρύσα (DEL ART)  - Κοντογεωργάκη 6

Καρυπίδης Θεόφιλος - Καρατάσου 29

Κιουλπεκίδου Εύχαρις - Κεντρικής 46

Μελιοπούλου Εβελίνα -  Λεωφόρος Ανοίξεως 3

Τζιώτα Λίτσα – Αγίου Δημητρίου 1

Φωτοπούλου Πόπη - Παστέρ 14

και ένα ακόμη το οποίο θέλησε να τηρηθεί η ανωνυμία του.

ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Για τη δωρεά προϊόντων περιποίησης και καλλωπισμού.

CURA - Μητροπόλεως 67

HAIR SHOP  - Ελ. Βενιζέλου 28

SEPHORA VERIA - Εληάς 3

«ΑΡΩΜΑ» Αρωματοπωλείο - Ιπποκράτους 29

Καλλυντικά Ιωαννίδης  -  Ελ. Βενιζέλου 9

Μπάλιου Μαρία – Χριστίνα (Φαρμακείο)- Μαλακούση 18

 

 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στεγάζεται στην οδό Σταδίου 51 (απέναντι από το γήπεδο).

Για οποιαδήποτε πληροφορία  θα μας βρείτε στα τηλέφωνα:

2331353824, 2331353811.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής

 Προστασίας – Υγείας – Εθελοντισμού

Γεωργία Μπατσαρά

hmera gynaikas