Ο Αντιδήμαρχος Βέροιας προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της υπηρεσίας «ΣΧΕΔΙΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΣΒΑΚ)», προϋπολογισμού δαπάνης 59.520,00€ (με ΦΠA).

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 στη Διεύθυνση Προγραμματισμού – Οργάνωσης & Πληροφορικής, που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 46, (3ος όροφος), στο Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Ανάπτυξης, την 23/05/2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00π.μ. (ώρα λήξης αποδοχής προσφορών) ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμών του Δήμου.
Εάν ο διαγωνισμός δε διεξαχθεί την παραπάνω αναφερόμενη ημερομηνία θα επαναληφθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό υποβάλλοντας μία προσφορά.
Για περισσότερες πληροφορίες ως προς τα δικαιολογητικά συμμετοχής και την παραλαβή της διακήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής, στο Τμήμα Προγραμματισμού Οργάνωσης & Ανάπτυξης, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (αρμόδια υπάλληλος: Ακούλογλου Ευγενία, τηλ.: 2331350597, e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Το συνολικό κείμενο της διακήρυξης αναρτάται στο ΚΗΜΔΗΣ (www.promitheus.gov.gr) και στη διεύθυνση διαδικτύου: veria.gr

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

Συννημένα:

Περιληπτική Διακήρυξη

Αναλυτική Διακήρυξη

Ερώτημα 1ο

Ερώτημα 2ο

Απάντηση στα ερωτήματα 1ο & 2ο