Συνοπτική περιγραφή αντικειμένου: Η υπηρεσία αφορά την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας στα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί βάσει της Απόφασης Περιφερειάρχη 3644/7-7-2-17 (ΦΕΚ 2534/Β’/21-07-2017) «Ορισμός του Δήμου Βέροιας ως Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘Κεντρική Μακεδονία’ 2014-2020 / Ανάθεση Καθηκόντων/Αρμοδιοτήτων για την αξιολόγηση και επιλογή των Πράξεων της ‘Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Βέροιας’  του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘Κεντρική Μακεδονία’ 2014-2020», και συγκεκριμένα:

Α) Υποστήριξη για τη συμμετοχή του Δήμου στο σχεδιασμό, προγραμματισμό και εξειδίκευση των προσκλήσεων, στη διαμόρφωση της μεθοδολογίας και των κριτηρίων αξιολόγησης και επιλογής των πράξεων και στη διαμόρφωση προτεραιοτήτων για τους οδηγούς εφαρμογής των δράσεων κρατικών ενισχύσεων.

Β) Υποστήριξη του Δήμου στην αξιολόγηση των αιτήσεων/προτάσεων και των υποβαλλόμενων ενστάσεων που δύνανται να υποβάλλουν οι δυνητικοί δικαιούχοι.

Γ) Υποστήριξη των δικαιούχων της ΣΒΑΑ για την υποβολή προτάσεων, ιδιαίτερα για τις προσκλήσεις για πράξεις που χρηματοδοτούνται από το ΕΚΤ.

Δ) Υποστήριξη του Δήμου στην παρακολούθηση της προόδου και της επίτευξης των στόχων της ΣΒΑΑ

Ε) Υποστήριξη του Δήμου για την διαμόρφωση προτάσεων αναθεώρησης της ΣΒΑΑ

ΣΤ) Υποστήριξη του Δήμου στην υποβολή απαντήσεων σε σχετικά πορίσματα ελέγχου που θα διενεργηθούν από τα αρμόδια εθνικά και κοινοτικό ελεγκτικά όργανα.

Ζ) Υποστήριξη του Δήμου στην τήρηση των κανόνων πληροφόρησης και επικοινωνίας που αναλαμβάνονται στα πλαίσιο άσκησης των αρμοδιοτήτων/ καθηκόντων του.

Συνημμένα

Πρόσκληση (αναλυτικά) 

Μελέτη