Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 79,83,88,και 89 του Ν.3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μητροπόλεως 46, την Τετάρτη στις 22/3/2023, ώρα 18:30 για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ

1

Γνωμοδότηση για δωρεάν παραχώρηση της χρήσης χώρων του δημοτικού κτιρίου-εκπαιδευτηρίου στο Ο.Τ. 91 της Βέροιας, γνωστό ως «Σχολείο Τσαλέρα», στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

ΘΕΜΑ

2

Γνωμοδότηση για την δωρεάν παραχώρηση της χρήσης της αίθουσας του κτιρίου του Πολιτιστικού Κέντρου Λαζοχωρίου, στον Σύλλογο Υπαλλήλων Εξωτερικών Συνεργείων Δήμων & Κοινοτήτων Ν.Ημαθίας.

ΘΕΜΑ

3

Γνωμοδότηση για την δωρεάν παραχώρηση για χρήση χώρου του κτιρίου του Ολγάνου, στον «Σύλλογο Αποφοίτων και Φίλων Μουσικού Σχολείου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

4

Διατύπωση γνώμης για την εκποίηση τμημάτων δρόμων της οριστικής διανομής του αγροκτήματος Βέροιας.

ΘΕΜΑ

5

Γνωμάτευση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που προτείνονται από την μελέτη εργοταξιακής σήμανσης και προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια του έργου «Αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης της Βέροιας»

ΘΕΜΑ

6

Γνωμάτευση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που προτείνονται από την μελέτη εργοταξιακής σήμανσης και προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια του έργου «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ – Ι.Μ. ΠΑΝ. ΣΟΥΜΕΛΑ, ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΜΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ Χ:340338, Υ:4474745»

Στη συνεδρίαση θα παραβρεθεί η Αντιδήμαρχος Γεωργία Μπατσαρά, με αρμοδιότητες σχετικά με την Κοινωνική Προστασία, την Υγεία και τον Εθελοντισμό, προκειμένου να ενημερώσει το σώμα για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς της και να δεχτεί ερωτήσεις από τα μέλη του Συμβουλίου.

 

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βέροιας

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ