Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 74 & 75 του Ν.3852/2010 και της αριθμ. 5929/03.02.2023 απόφασης Δημάρχου Βέροιας, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο Μητροπόλεως 46, σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει την Τετάρτη 16/8/2023 και ώρα 10:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ

1ο

Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 9ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος έτους 2023 Δήμου Βέροιας

ΘΕΜΑ

2ο

Αποδοχή ή μη συμπληρωματικής χρηματοδότησης για την υλοποίηση της δράσης «Εκσυγχρονισμός των Κ.Ε.Π.» από τον Δήμο Βέροιας

ΘΕΜΑ

3ο

Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης τμημάτων της 63027/14-12-2022 διακήρυξης για τη «Σύναψη Συμφωνίας-Πλαίσιο για τη συντήρηση και επισκευή μηχανημάτων έργου για δύο έτη»

ΘΕΜΑ

4ο

Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αύλειου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γεωργίου.

ΘΕΜΑ

5ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη προσωρινού αναδόχου της προμήθειας "«Προμήθεια οχημάτων και μηχανημάτων έργου Δήμου Βέροιας» και συγκεκριμένα για το άγονο τμήμα διαγωνισμού με τίτλο «Φορτηγό όχημα μικτού βάρους έως 3.500kg»".

ΘΕΜΑ

6ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη αναδόχου της προμήθειας «Λύσεις καινοτομίας για την ανάδειξη της Βεργίνας ως ιστορικού χώρου»

ΘΕΜΑ

7ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για συνδιοργάνωση με την Εφορία Αρχαιοτήτων Ημαθίας της εκδήλωσης «Αυγουστιάτικο φεγγάρι - Ρεσιτάλ πιάνου Παναγιώτη Τροχόπουλου».

ΘΕΜΑ

8ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για συνδιοργάνωση με τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Τριλόφου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» της 9ης Γιορτής Κρασιού, Τσίπουρου και Μούστου.

ΘΕΜΑ

9ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για τις ανάγκες φιλοξενίας αντιπροσωπείας της Ιταλικής πόλης Cava de Tirreni.

ΘΕΜΑ

10ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για τη συμμετοχή του Δήμου Βέροιας στη δράση «Imathia Quality 2023» στην Θεσσαλονίκη.

ΘΕΜΑ

11ο

Έγκριση ή μη γενόμενης ενέργειας Δημάρχου εξουσιοδότησης δικηγόρου του Δήμου για άσκηση ανακοπής και αίτηση αναστολής με αίτημα προσωρινής διαταγής, κατά της αριθμ. 1229/2023 Διαταγής πληρωμής του Δ/κού Εφετείου Θεσσαλονίκης και κατά: 1) Της ένωσης εταιρειών «PROJECT IKE & ΜΕΛΛΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΕ», 2) Της εταιρείας «PROJECT IKE» και 3) Της εταιρείας «ΜΕΛΛΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΕ».

ΘΕΜΑ

12ο

Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνησης οχήματος του Δήμου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ

(Αντιδήμαρχος Οικονομικών)