Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 74 & 75 του Ν.3852/2010 και της αριθμ. 5929/03.02.2023 απόφασης Δημάρχου Βέροιας, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο Μητροπόλεως 46, σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 31/10/2023 και ώρα 10:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ

1ο

Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 13ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος έτους 2023 Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

2ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για την μεταφορά θρυμματισμένων ογκωδών απορριμμάτων για κάλυψη έκτακτων αναγκών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

3ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη αναδόχου του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου στα αγροκτήματα Σφηκιάς και Ριζωμάτων Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

4ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη προσωρινού αναδόχου του έργου «Συντήρηση-επισκευή-αναβάθμιση αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Νικομήδειας για δημιουργία εκθετηρίου  τοπικής Πολιτιστικής κληρονομίας».

ΘΕΜΑ

5ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου της μελέτης «Μελέτη για την εκπόνηση τοπογραφικών υπηρεσιών για τη διασφάλιση της δημοτικής περιουσίας στο Κτηματολόγιο για τα έτη 2023-2024».

ΘΕΜΑ

6ο

Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρων του Δήμου για την άσκηση αγωγής σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου για την επιστροφή του τιμήματος που κατέβαλε ο Δήμος Βέροιας για την αγορά οικοπέδων στο ΟΤ 422δ της πόλης Βέροιας.

ΘΕΜΑ

7ο

Ορισμός ή μη δικηγόρου για χειρισμό υποθέσεων Κτηματολογίου του Δήμου Βέροιας

ΘΕΜΑ

8ο

Αποδοχή ή μη δωρεάς από τον Δήμο Βέροιας ακινήτου στο Ο.Τ. 442β της πόλης Βέροιας.

ΘΕΜΑ

9ο

Αποδοχή ή μη αιτήματος του Κ.Δ. για εξώδικο συμβιβασμό για καταβολή αποζημίωσης από πρόκληση ζημιών που υπέστη το αυτοκίνητό του.

ΘΕΜΑ

10ο

Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνησης οχημάτων του Δήμου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ

(Αντιδήμαρχος Οικονομικών)