Δελτία ΤύπουΔήμου Βέροιας

Ενέργειες σχετικά με την αντιμετώπιση του φαινομένου υψηλών θερμοκρασιών

Το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ για το χρονικό διάστημα από 28/06/2017 έως και 02/07/2017Από το Διεύθυνση Περιβάλλοντος – Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι με βάση την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για το πενθήμερο από 28/06/2017 έως 02/07/2017, στην περιοχή μας, θα επικρατήσουν πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Συγκεκριμένα:

Περισσότερα...

Ολοκλήρωση 1ης φάσης του προγράμματος «Το Χαρτί του Μέλλοντός μας»

Ολοκληρώθηκε στο Δήμο Βέροιας η πρώτη φάση ανακύκλωσης για το 2017 του προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) – «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ», «Το Χαρτί του Μέλλοντος μας – Ανακύκλωση Χαρτιού στα Σχολεία» το οποίο αποσκοπεί στην οργανωμένη και συστηματική ανακύκλωση χαρτιού από την ίδια τη σχολική κοινότητα.

Περισσότερα...

Οδηγίες προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από υψηλές θερμοκρασίες και καύσωνα

Το με αριθμ. πρωτ. 616/07-06-2017 έγγραφο της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης για την πρόληψη επιπτώσεων από εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος – Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, υπενθυμίζει στο κοινό της περιοχής τους τρόπους αντιμετώπισης των κινδύνων από υψηλές θερμοκρασίες και καύσωνα.

Περισσότερα...

Αναζήτηση