ΔιαβουλεύσειςΠάρτε μέρος - η γνώμη σας μετράει!

1η Πρόσκληση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης 2017

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν.3852/2010 και της αριθμ. 336/2017 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο, Μητροπόλεως 46, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, σε Τακτική Συνεδρίαση, που θα γίνει στις 28-06-2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 μ.μ., με θέματα ημερήσιας διάταξης, τα εξής:

Θέμα    1ο:
Διατύπωση απόψεων επί του συμπληρωματικού τροποποιητικού τεύχους της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Γέφυρα Αδελφών Κούσιου» τέως «Γέφυρα Τριποτάμου στην περιοχή κτηνιατρείου Βέροιας».(Ανάρτηση)(Περίληψη)(Απόψεις ΕΠΖ)
Θέμα    2ο:
Διατύπωση απόψεων επί του «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ».(Εισηγητικό)(Κανονισμός)
Θέμα    3ο:
Διατύπωση απόψεων επί του «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ».(Εισηγητικό)(Κανονισμός)
Θέμα    4ο:
Διατύπωση απόψεων επί του «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ».(Εισηγητικό)(Κανονισμός)
Θέμα    5ο:
Διατύπωση απόψεων επί της Σύστασης κυριακάτικης αγοράς Ριζωμάτων.(Εισηγητικό)

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση επαναλαμβάνεται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα και ώρα,  οπότε θεωρείται σε κάθε περίπτωση ότι υφίσταται απαρτία.


Ο  Πρόεδρος
Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης

Κωνσταντίνος  Βοργιαζίδης

Διατύπωση απόψεων επί Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την εκμετάλλευση λατομείου μαρμάρων με διάνοιξη οδού 80 μ. στη θέση «Ντορμάνι

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα στον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=491&admininfoid=2448

αναρτήθηκε η Ανακοίνωση - Πρόσκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας που αφορά το φάκελο Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο : «Διαβίβαση για γνωμοδότηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για την εκμετάλλευση λατομείου μαρμάρων με διάνοιξη οδού 80 μ. , σε ιδιωτική έκταση 29.956,92 τ.μ. στη θέση «Ντορμάνι» της Τ.Κ. Κουμαρίας, Δ.Ε. Βέροιας, Δ. Βέροιας, Π.Ε. Ημαθίας» (υποκατηγορία Α2 – ομάδα 5η – Εξορυκτικές δραστηριότητες με Α/Α 03). Φορέας του έργου : «ΜΑΡΜΑΡΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΕΞΟΡΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ Α.Ε.», προς ενημέρωση των πολιτών.

Διατύπωση γνώμης έως την 25/11/2016 υποβάλλοντας το έντυπο Δ11 (.pdf) στα γραφεία της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος - Καθαριότητας - Πολιτικής προστσίας (Μητροπόλεως 55 - 4ος όροφος) ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο Αντιδήμαρχος
Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας

Παπαδόπουλος Βασίλειος

  

Διατύπωση απόψεων επί Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων δραστηριότητας

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα στον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=491&admininfoid=2401

αναρτήθηκε ανακοίνωση - πρόσκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας που αφορά το φάκελο Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη δραστηριότητα "Πτηνοτροφικής μονάδας πάχυνσης δυναμικότητας 49.140 χλμ πτηνών της κ. Μαρίας Ξυδοπούλου που θα εγκατασταθεί στην εκτός σχεδίου περιοχή «αγροκτήματος Τριλόφου» του Δήμου Βέροιας, Π.Ε. Ημαθίας, Π.Κ.Μ.» (υποκατηγορία Α2 – ομάδα 7η – Πτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, με Α/Α 01). Φορέας του έργου : «ΜΑΡΙΑ ΞΥΔΟΠΟΥΛΟΥ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ»" .

Διατύπωση γνώμης έως την 31/10/2016 υποβάλλοντας το έντυπο Δ11 (.pdf) στα γραφεία της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος - Καθαριότητας - Πολιτικής προστσίας (Μητροπόλεως 55 - 4ος όροφος) ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο Αντιδήμαρχος
Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας

Παπαδόπουλος Βασίλειος

 

 

8η Πρόσκληση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης 2016

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν.3852/2010 και της αριθμ. 8/ 2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο, Μητροπόλεως 46, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, σε Τακτική Συνεδρίαση, που θα γίνει στις 20-10-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 μ.μ., με μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης, τα εξής:

Θέμα: Διαβούλευση στα πλαίσια της σύνταξης του στρατηγικού σχεδιασμού της Αστικής Ανάπτυξης στην περίοδο 2014-2020 για την πόλη της Βέροιας

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση επαναλαμβάνεται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα και ώρα, οπότε θεωρείται σε κάθε περίπτωση ότι υφίσταται απαρτία

Ο Πρόεδρος
Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης

Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης

Αναζήτηση