Δελτία ΤύπουΔήμου Βέροιας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο του Δήμου Βέροιας με θέμα «Digital Marketing για Τουριστικές Επιχειρήσεις» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου2020, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Βέροιας, Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, του Αντιδημάρχου Τουρισμού Βασίλη Λυκοστράτη, του Αντιδημάρχου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής & Καινοτομίας, Καλλίστρατου Γρηγοριάδη, του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Δημήτρη Μάντζιου, του εκπροσώπου του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Κωνσταντίνου Παπαοικονόμου, των εκπροσώπων του Σωματείου Τουριστικών Γραφείων & Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Ν.Ημαθίας-Ο Μέγας Αλέξανδρος Γιώργου Χορμόβα και Στυλιανού Τσέα, του Προέδρου του Σωματείου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Κωνσταντίνου Σαμανίδη, του εκπροσώπου του Σωματείου Αρτοποιών Βέροιας και Περιχώρων Μαρίας Κόγια, της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, Αθηνά Τσιπουρίδου και του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών - Βιοτεχνών Βέροιας και Δημοτικού Συμβούλου, Λάζαρου Ασλανίδη. Για τεχνικούς λόγους και λόγους διαθεσιμότητας δεν κατέστη δυνατό να παρευρεθούν και άλλοι εκπρόσωποι επαγγελματικών συλλόγων όπως αρχικά σχεδιαζόταν.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Βασίλης Πολύζος, ιδρυτής της εταιρίας THE VSCOPE που δραστηριοποιείται στους τομείς της διαφήμισης και του τουρισμού ως Brand Strategist & Digital Marketing Expert.

Κατά την παρουσίαση του, ο ομιλητής ανέπτυξε το κομμάτι της διαδικτυακής παρουσίας μιας τουριστικής επιχείρησης, τα εργαλεία που μπορεί μια επιχείρηση να αξιοποιήσει σε μια σύγχρονη παγκοσμιοποιημένη οικονομία, τις πληροφορίες που πρέπει να αναλύσει και να μελετήσει έτσι ώστε η επιχείρηση του να είναι συνεχώς σε μια ανταγωνιστική θέση στο παγκόσμιο διαδίκτυο, τις τάσεις της διαδικτυακής αγοράς, αποτελέσματα ερευνών χρήσιμων για την κάθε επιχείρηση ενώ ακολούθησε συζήτηση γύρω από τα ζητήματα και τα ερωτήματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι των φορέων και οι θεατές.

Κατά την εκδήλωση, προέκυψαν επίσης χρήσιμα συμπεράσματα και πληροφορίες ενώ υπήρξε ενημέρωση γύρω από πολλές άγνωστες πτυχές για τις δυνατότητες του διαδικτύου που αφορούν τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Το βίντεο της εκδήλωσης έχει αναρτηθεί ήδη στο επίσημο κανάλι του Δήμου Βέροιας στο YouTube , έτσι ώστε όσοι επαγγελματίες της περιοχής το επιθυμούν να μπορούν να το παρακολουθήσαν, οποιαδήποτε στιγμή, μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/38aApyZ

marketing webminar

Save